fredag 24 oktober 2008

Aggressions analys


doktor bertil är seamesisk. de visste du inte va?

eller, ena halvan av doktorbertil är doktor bertil, den andra seameshalvan är bambi.

stampe får ej vara med, stackars lilla snobben, för nasse är så dominerande att han inte kan ta plats vilket ger honom inre aggressioner som säkerligen snart kommer att gå ut över den allmänna minislagpåsen a.k.a hugo.

dessutom har tvättbjörnen fått tandställning, så hennes nya namn är plåtkäft, vilket bambi har bestämt efter att ha fått inspiration av pettersonskans syster. grodan boll.

även detta leder till aggressioner även hos moppsen som kommer tycka att bambi och co är dumma mot plåtkäft när hon kommer tillbaka från sin sjukdom (semester för att skriva blogg)

plåtkäft kommer även att bli sur på moppsen eftersom moppsen kommer att moppsa sig, hyperaktiva lilla minislagpåsen kommer att vara hyperaktiv av överskott av socker i blodet, dettta leder till att moppsen härmar den lite smula högre stående varelsen av de två toffeldjuren. detta leder till slagsmål mellan nasse och den lilla allmänna minislagpåsen vilket i sin tur leder till flinkäft försöker stoppa den allmänt rådande hyeperaktiviteten i klassrummet som även innehåller bollkastning av fetkatt, gethagen, igelkotten, salamander (plåtkäft försöker också, även doktorn) flinkäft kommer då att få aggressionsutbrott på allihopa och inte flina.

Inga kommentarer: